marți, 28 octombrie 2008


Si ce pare periculos poate fi frumos asta daca sti sa cauti in interiorul tau si poate vei putea pe viitor sa gandesti.

miercuri, 22 octombrie 2008




Totul pare un vis oare va fi asa si mai tarziu?
Depinde numai de tine .
Raspunsul il stii acum ramane doar sa il pui si in aplicare.





Si daca totusi ar putea fi simplu atunci ce ar mai fi deosebit?


Apropierea nu inseamna si contopirea

vineri, 3 octombrie 2008

Si noi putem ajuta




Hai sa incercam sa lasam virgin ce a mai ramas neatins inca de noi. Hai sa ajutam natura sa se dezvolte, sa nu o pangarim, de ce sa nu avem fiecare propriul colt de paradis aici in natura.



























Un copac nu reprezinta neaparat lemne de foc sau materiale de constructii.































































Datorita lor putem respira un aer mai curat si tot ei ne ajuta sa ne relaxam in momentul in care vrem sa evadam dintru cuburile de beton in care traim, asa ca nu vad nici un motiv pentru ai distruge.






Un vis care poate ramane asa mereu daca intradevar dam cu totii o mana de ajutor mamei nature, haideti sa lasam ne pangarit si virgin ceea ce a creat ea, in loc sa doborati un copac ganditiva ca distrugeti habitatul natural al multor specii care in curand vor disparea . Incercati sa pastrati asa cum a fost creata sau daca aveti posibilitatea decat sa doborati un copac , plantati doi si peste ani va veti putea bucura impreuna cu urmasii vostrii de aceste MINUNI.









Hai sa incercam sa lasm virgin ce a mai ramas neatins inca de noi. Hai sa ajutam natura sa se dezvolte, sa nu o pangarim, de ce sa nu avem fiecare propriul colt de paradis aici in natura.




















Un copac nu reprezinta neaparat lemne de foc sau materiale de constructi.











O floare rara care inca mai are o sansa de a fii salvata asta depinde de noi toti.








Datorita lor putem respira un aer mai curat si tot ei ne ajuta sa ne relaxam in momentul in care vrem sa evadam din cuburile de beton in care traim asa ca nu vad nici un motiv pentru a distruge acesti copaci.


















Nu numai copaci si floriile sau animalele pot fi salvate prin simplul fapt de a folosi apa potabila cu economie si prin pastrarearaurilor, lacurilor,curate. Putem salva sute de specii care sunt din ce in ce mai rare si sa nu uitam , fara apa viata nu este posibila.

luni, 29 septembrie 2008

apus de soare

Totul pare un vis dar daca toti am avea grija de natura si de tot ceea ce ne inconjoara nu cred ca ar fi cea iesit din comun acest apus de soare.
Va arat aceste fotografii pt a vedea cat de frumoasa este tara noastra . Haideti cu totii sa o pastram asa.